fbpx

Blokhus Klit Camping og Outdoor tilbyder forskellige faciliteter.

Den store servicebygning

I vores store servicebygning finder du to store familiebaderum, der også er med handicapvenlig adgang. I bygningen er også en herre- og dameafdeling med toiletter, brusere og soigneringsrum.

I samme bygning findes også en afdeling for småbørn med et børnetoilet, en børnebruser og et puslebord. Her findes også vores fælleskøkken med ovn, mikroovn og gasblus samt vaskeriet med vaskemaskiner og tørretumbler. Vaskeriet kan benyttes mod betaling. Har du glemt vaskepulveret, så er det muligt at købe portionspakker i Receptionen.

På nordsiden af bygningen finder du tømmepladsen både for autocampere og for kemiske toiletter fra campingvogne.

Den mindre servicebygning

I området ved vores hytter findes vores mindre servicebygning. I denne er der familiebaderum, toiletafdeling for både herrer og damer. Denne bygning er ikke handicapvenlig.

I den gamle stald- og ladebygning

er vores hyggelig fællesstue og aktivitetsrum. Her er der god mulighed for at samles til spisning, et spil eller fælles kaffe. Der er bøger, som du helt gratis kan låne og læse. Og skulle det ske at du ikke når at læse bogen færdig, er du meget velkommen til at tage den med dig. Måske har du en bog at bytte med?

Udenfor Fællesstuen finder du vores terrasse og bålhytte. Disse er du altid velkommen til at bruge. I vores aktivitetskalender kan du se, hvornår og hvilke aktiviteter vi har planlagt i bålhytten.