fbpx
Fårup Sommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland

Sjov for børn i alle aldre

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2018 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa – og det for anden gang 🙂 – og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og husk når entréen først er betalt, så er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!

Fårup sommerland Tider og priser

Fårup Sommerland

I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen.

I kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dine fødder, og du suser afsted i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart gennem to loops og slutter med et stort plask!

Fårup Sommerland

Skoven er fuld af hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde, og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften!

Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving – eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane!

Garanteret underholdning

I 2015 har Fårups personale fået en international pris for at levere verdens 3. bedste service. Herudover er Fårup i både 2012 og 2013 kåret til at være Nordens bedste sommerland – og i 2010, 2011 og 2012 er Fårup kåret til verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske magasin Amusement Today. 

Fårup Sommerland