fbpx

Fårup Pakker 2019

Fårup sommerland er en af de største attraktioner i dette område

– og vi synes, derfor at vores gæster skal have et godt tilbud på et ophold med entrebillet.

Fårup Sommerland

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Fårup Pakker 2019

I egen campingvogn, camper eller telt:

UGE 25:

 • 3 dage 1700 DKK*
 • 4 dage 1900 DKK*

UGE 26 og 27:

 • 3 dage 1795 DKK*
 • 4 dage 1995 DKK*

Uge 32, 33 og 34:

 • 3 dage 1700 DKK*
 • 4 dage 1900 DKK*

Uge 35 til 38 (kun weekendophold)

 • 2 dage 1600 DKK*

I lille hytte

UGE 25:

 • 3 dage 1900 DKK**

UGE 26 og 27:

 • 3 dage 2200 DKK**

UGE 32, 33 og 34:

 • 3 dage 1900 DKK**

UGE 35 til 38 (kun weekendophold)

 • 2 dage 1595 DKK**

Fårup sommerland ligger kun 7 km væk fra Blokhus Klit Camping og er derfor meget let at komme til. For at se mere om Fårup sommerlands åbningstider, henviser vi til deres hjemmeside hvor de har en detaljeret oversigt: www.faarupsommerland.dk 

*Alle priser er inkl. 2 voksne og 2 børn, pladsgebyr, strøm, fri adgang til Blokhus Feriecenters indendørs badeland samt 4 billetter til Fårup Sommerland.

**Alle priser er inkl. 2 voksne og 2 børn, forbrug af strøm og vand, fri adgang til Blokhus Feriecenters indendørs badeland samt 4 billetter til Fårup Sommerland.

Meget mere om Fårup:

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngste kan fx snuppe en tur i ”Den røde baron”, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Hvirvelvinden hvor man bliver kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at man roterer rundt.

Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, hesteridning, kanofart, skydning, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning!

Golf Øen – Nyhed 2018

I 2018 åbner Fårup en splinterny adventure minigolf-bane med 12 huller. Golfbanen får sin helt egen ø oger tilpasset både børn og voksne med forskellige sværhedsgrader, så hele familien kan være med – uanset alder og erfaring.

Danmarks største vandland

I Fårup finder man også Danmarks største opvarmede Aquapark – og som noget nyt er vandet i Bølgebassinet nu opvarmet til 27 grader. I Aquaparken kan hele familien suse om kap på Surfhill, plaske i de vilde bølger i Bølgebassinet eller køre sammen i kæmpe baderinge i Vandslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan man få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor Weber grillerne står klar – helt gratis. I Fårups restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i lækre buffetrestauranter og i parkens mange andre spisesteder. Er man til økologi, kan man prøve det 100 % økologiske spisested, Skovens Pasta – Økologisk spisested.

Oplevelser i international klasse!

Fårup er både i 2015,2016 og 2017 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa (under 1. mio. gæster). I 2015 har Fårups personale tilmed fået en international pris for at levere verdens 3. bedste service. Herudover er Fårup i både 2012 og 2013 kåret til at være Nordens bedste sommerland – og i 2010, 2011 og 2012 er Fårup kåret til verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske magasin Amusement Today.