fbpx

Dyr giver en helt særlig hygge og stemning.

og den stemning er vi glade for.

Blokhus Klit Camping. Blokhus Outdoor. Fugle.

Fuglene og deres “formiddagsmøder”.

I nærheden af legepladsen har vi et voliere med undulater og parakitter. De bestemmer selv om de vil sidde i deres udendørs afdeling eller i den indendørs. Parakitterne kan lide at være ude næsten altid, uanset vejret. Undulaterne er ikke så glade for alt for koldt vejr, så holder de sig indendøre. Men deres snik og snak og aktivitet, den høres alligevel. Vi plejer at kalde det for fuglenes “formiddagsmøde”, når hele flokken sidder ude i formiddagssolen og snakker til hinanden.

Mød vores geder

Blokhus Klit Camping. Blokhus Outdoor. Dyrene.

I åbningssæsonen kan du møde vores geder. Gederne er i deres eget indelukke. Du må snakke med dem over hegnet eller gå ind til dem. Tag en voksen med ind i indhegningen, for gedemor kan være meget beskyttende overfor hendes kid. Gederne vil gerne have godbidder, og det allerbedste, du kan give dem, er friskplukket græs eller urter. Giv dem ikke køkkenaffald og lignende – det får de ondt i maven af.

I indelukket ved siden af fuglenes voliere finder du vores kaniner.

Kaniner er skønne dyr for børn, hvis altså du er god og tålmodig med dem. Tag meget gerne en voksen med ind i kaninboet, som kan hjælpe dig med at få kaninen op til dig. Sid stille med kaninen og nyd dens bløde pels og rolige udstråling. Kaniner kan lide at blive nusset og kælet for, så længe de føler sig trykke og i sikkerhed. Pas godt på deres små og skrøbelige ben, de brækker nemt.

Du må gerne give kaninerne godbidder. De er vilde med friskplukket græs og urter. Går du tur i skoven, så tag en gren fra et æbletræ med hjem til dem. Giv dem ikke gulerødder, salat og frugt. Gulerødder og salat er, som slik er for mennesker. Det gør kaninerne overvægtige og syge. Nogle frugttyper er direkte giftige for kaninerne.

Dyrene tager på vinterferie.

Gederne og kaninerne bor kun hos os i sommerhalvåret. Om vinteren bor de hos de søde mennesker hos Farm Fun i Ålbæk. Her kan du også møde mange andre dyr.